Informatie

Het komt helaas wel eens voor dat je niet tevreden bent met je aankoop. Daarom hebben wij een duidelijk retourbeleid opgesteld om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bij ons geldt als uitgangspunt dat je het product op dezelfde manier mag inspecteren zoals je dat in een fysieke winkel zou mogen doen. Dit om de aard, kenmerken en werking te controleren.

Indien je niet tevreden bent met je aankoop, kun je het artikel binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Het artikel dient zich in de originele verpakking te bevinden. Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik, beschadiging of onvolledige artikelen waardevermindering kan worden toegepast, bijvoorbeeld voor schoonmaakkosten of nieuwe verpakking.

Nadat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen, controleren we of het aan de retourvoorwaarden voldoet. Indien alles in orde is, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Vergeet niet om het pakket binnen 14 dagen naar ons terug te sturen en zorg ervoor dat het artikel goed verpakt is om eventuele beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.

Als je een retouraanvraag wilt indienen, kun je ons retourproces artikel bekijken voor verdere instructies.

We streven ernaar om het retourproces zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat je met vertrouwen bij ons kunt winkelen. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over het retourneren van een artikel.