Ingebruikname (Dweilfunctie)

In het pakket zitten twee verschillende stofbakken (x550, x650 & x850). De doorzichtige zwarte is alleen om te stofzuigen. De lichtblauwe is om te stofzuigen en te dweilen tegelijk. Hier is het water en het vuil gescheiden van elkaar.

In het midden achter de stofbak zie je een grijze vierkant zitten, dit is de clip om de stofbak te verwijderen uit de robot, druk deze naar beneden om de stofbak los te halen. 


Als je het water reservoir omdraait heb je de mogelijkheid om de dweil doek via de klittenband bevestiging te monteren.

Rechts boven op het dweil reservoir heb je de mogelijkheid om de tank te vullen met water. Zorg dat het lipje weer goed dicht zit. 


Nu de dweil doek gemonteerd is en de waterbak gevuld, kan je doormiddel van de clip weer naar beneden te houden de waterbak in de robot plaatsen.


De robot is klaar voor gebruik. 

Hier een aantal tips voor een optimale werking van de dweilfunctie:

  • Doe geen kokendheet water in het reservoir. Het water mag best een beetje warm/lauw zijn.
  • Pas op met schoonmaakmiddelen die een te hoge pH-Waarde hebben (zuurtegraad) dit kan ervoor zorgen dat er onderdelen van de robot kunnen verzuren. Verdun het goed, of kies voor onze Reinigingsfles die beschikt over de juiste waardes.
  • De dweil doeken zijn wasbaar. Doe dit het liefst op 60 graden zodat alle bacteriĆ«n dood gaan en de dweil doeken weer fris en fruitig zijn. 
  • Na een halfjaar raden we aan om de dweil doeken te vervangen, dit kan eenvoudig via onze website.


Bijlagen