Afstandsbediening

Welkom in de wonderlijke wereld van onze Eziclean afstandsbediening! In dit eenvoudig te begrijpen artikel ga ik je laten zien welke knoppen erop zitten en waarvoor ze dienen. We beginnen met een afbeelding waarbij elke knop duidelijk wordt aangeduid door een opvallend rood rondje. Daarna onder de afbeelding leggen we uit waarvoor deze dienen.

Hier is de vertrouwde Aan/Uit knop. Met een simpele druk hierop start je de robot vanuit zijn oplaadstation.

Als je deze zigzag knop indrukt, stuur je een signaal naar de robot om "slim" te navigeren, zodat hij prachtige zigzag patronen maakt tijdens het schoonmaken.

Deze knop is eigenlijk heel eenvoudig. Hiermee geef je de robot het bevel om terug te keren naar zijn 'huisje', oftewel zijn oplaadstation. Normaal gesproken keert de robot automatisch terug naar zijn oplaadstation zodra hij klaar is en alle gebieden heeft schoongemaakt. Maar met deze knop heb je ook de mogelijkheid om dit handmatig te doen.

Deze knop biedt je de mogelijkheid om de robot volledig handmatig te besturen. Je kunt de robot naar links, rechts, achteruit en vooruit bewegen door deze knop ingedrukt te houden, waardoor de robot jouw bevelen opvolgt. In het midden van deze sectie bevindt zich de Play & Pause knop, waarmee je de robot kunt laten starten en stoppen.

En dan hebben we hier de beroemde "fan" knoppen. Met deze knoppen kun je de zuigkracht van de robot aanpassen. De robot beschikt over drie zuigkracht instellingen: laag, gemiddeld en krachtig. Hiermee kun je aangeven hoe krachtig je de robot wilt laten zuigen, afhankelijk van je behoeften.

Deze knop is bedoeld om de robot in de "On Spot" modus te zetten, waarbij de robot gedurende een korte tijd op één plek blijft stofzuigen. De robot blijft stil staan en gaat niet in pauze, waardoor je gericht kunt laten schoonmaken waar dat het meest nodig is.

De "Langs de Plinten" knop is jouw keuze om de robot langs de buitenrand van de ruimte te laten schoonmaken. Hiermee stuur je de robot langs de plinten, zodat de randen van de kamer grondig worden gereinigd.

En tot slot, maar zeker niet de minst belangrijke, hebben we de bonus knop, onze laatste verrassing. Deze knop brengt een glimlach op je gezicht, want hij doet eigenlijk helemaal niets. Hij is er gewoon voor de bonus, om je duim erop te laten rusten.

En tot slot, laten we ons prachtige logo niet vergeten. Eigendunk? Nee hoor! Het hoort gewoon bij dit artikel als het puntje op de i. Het is blijft toch een stukje van ons merk dat we met trots presenteren.

Ik hoop dat je wat aan dit artikel hebt gehad. Mocht je hier nou nog vragen over hebben, informatie willen, hulp en advies. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag!