Ingebruikname

In dit artikel nemen we je graag mee hoe je het beste de verpakking kunt verwijderen voor het gebruikersgemak.

1. Zorg ervoor dat de letters naar boven staan, hierdoor heb je de mogelijkheid om de binnenverpakking met de greep eruit te halen.

2. Leg de binnenverpakking op zijn rug. Hierdoor zal de robot mooi op zijn plaats blijven liggen tijdens het openen van de verpakking.

3. Tijdens het openen van de doos kom je gelijk bij de handleidingen terecht.

4. Verwijder de gele beschermband en de folie voor op de bumper. Deze beschermband zit erop voor het transport. Ook is de robotstofzuiger geplastificeerd aan de bovenkant. Links van de robot vindt je alle accessoires en het oplaadstation.

5. Haal de robot uit de verpakking. Onder de robot vindt je 4 zijborstels. 2x links en 2x rechts. Haal hier een linker en een rechter zijborstel uit. Draai de robot om en bevestig de juiste zijborstels op L en R.

6. Zorg er eerst voor dat de robotstofzuiger volledig is opgeladen voordat je de robot gaat gebruiken. Het huisje knippert geel tijdens het opladen en kleurt groen als deze volledig is opgeladen. Zorg ervoor dat het oplaadstation genoeg ruimte heeft aan alle kanten.

7. Aan de zijkant van de robotstofzuiger vindt je een aan/uit knop. Ook heb je hier de mogelijkheid om de robot op te laden zonder tussenkomst van het oplaadstation.

De robot is klaar voor gebruik! De robot kan je aanzetten via 3 manieren. Via de aan/uit knop boven op de robot, via de afstandsbediening of via de applicatie. Wil je hier graag meer informatie over? Bekijk dan onze andere artikelen!

Of wil je graag meer informatie over de dweilfunctie? Klik dan hier!