x550 - x850

Het belangrijkste verschil tussen de Eziclean Aqua Connect X550 en de Eziclean Aqua Connect X850 robotstofzuigers is de zuigkracht, navigatie en de batterijduur.

De X850 heeft iets meer zuigkracht dan de X550 en kan daardoor meer vuil en stof opzuigen. Daarnaast blijft de batterijduur gelijk en kan de X850 worden ingezet met breakpoint technologie. Hierdoor is de robot in staat om eerst op te laden om vervolgens zijn route af te maken.

Naast de verschillen in zuigkracht en navigatie hebben de X550 en X850 veel gemeenschappelijke eigenschappen. Beide modellen hebben een slimme navigatie die ervoor zorgt dat ze niet tegen objecten aanbotsen of van trappen afvallen. Ook beschikken beide modellen over een HEPA13-filter, waardoor de lucht die ze uitblazen schoner is.

De X850 heeft echter een uitgebreidere app dan de X550. De robot maakt eigen gebieden aan met kamers, die je later zelf kunt aanpassen naar je eigen voorkeuren. Zo kun je de robot per kamer besturen, per kamer de zuigkracht of waterdebiet aanpassen en virtuele muren maken waar je niet wilt dat de robot komt. Bovendien kun je in de instellingen van de X850 de robot heen en weer bewegingen laten maken tijdens het dweilen.

Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger met meer zuigkracht en een uitgebreidere app, dan is de Eziclean Aqua Connect X850 een goede keuze. Maar als je genoegen neemt met een basis model, dan is de X550 een goede keuze.

Wil je meer weten over onze Connect modellen met hun functionaliteiten en kenmerken? Klik dan hier!

Eziclean Aqua Connect x550

Eziclean Aqua Connect x850