Functionaliteiten

Benieuwd naar alle technologieën? Die vindt je hieronder.

EZIMOP™-Technologie - Dit is een reinigingstechnologie die exact de bewegingen nabootst van een dweil. Tijdens de schoonmaak sessie detecteert de robotstofzuigers hardnekkige vlekken en beweegt heen en weer om de vlekken te verwijderen. (Alleen voor de robotstofzuigers x850 en x1200)

Lasernavigatie-Technologie - Deze nauwkeurige technologie die ze gebruiken in de auto en luchtvaartindustrie in de meest geavanceerde technologie om jou interieur betrouwbaar en snel te scannen. (Alleen voor de robotstofzuigers x850 en x1200)

FLOORDETECT™-modus - Door deze modus kan de robotstofzuiger zijn zuigkracht aanpassen nadat hij herkent op welke type vloer die zich bevindt. Dit dankzij de nieuwste vloersensor. Zo weet die of die zich bevindt op tapijt, vloerkleed of een harde ondergrond en past die zijn zuigkracht hierop aan. (Alleen voor de robotstofzuiger x1200)

MagnetiK-Technologie - Al onze robotstofzuigers zijn voorzien van een wrijvingsloze motortechnologie. Zo bieden ze een uitzonderlijke zuigkracht waar fijnstof en kleine microdeeltjes geen kans meer maken.

BREAKPOINT™-technologie - De schoonmaaktijd van deze robotstofzuigers kan verdubbeld worden door deze technologie. Een dubbele autonomie dus. De robotstofzuigers gaat een x aantal minuten mee, maar kan voor het dubbele worden in geprogrammeerd. Als de robotstofzuiger leeg is zal die eerst uit zichzelf op gaan laden om vervolgens de schoonmaak route te hervatten. (x650 & x850) 

CAMERASLAM™-navigatietechnologie - Een geavanceerde technologie die in een paar seconde 310.000 informatiepunten kan vastleggen. Alles wordt gescand en binnen een mum van tijd heb je een gedetailleerd diagram van de kamers. De kleinste hoeken worden geen geheimen meer en zal de efficiëntste route berekenen om alle kamers schoon te maken (Alleen voor de robotstofzuigers x600 en x650)

NAVIG+™ gyroscopische navigatie technologie - Deze technologie zorgt ervoor dat de robotstofzuigers niet twee of drie keer langs dezelfde plek zal stofzuigen en dweilen. De robotstofzuiger werkt in lijnen en zal gemakkelijk langs obstakels gaan. Door deze technologie zullen ze ook niet gaan vast lopen onder stoelen en banken. (Alleen voor de robotstofzuigers x500 en x550)