x650 - x850

Het grote verschil tussen deze twee robotstofzuigers is dat de x850 een lasernavigatie heeft en de x650 een ingebouwde camera. Hierdoor heeft de x850 een hoogte van 10cm (2cm laser) en de x650 een hoogte van 7.6cm. 

De x850 heeft een iets langere batterijduur. Beide modellen hebben dezelfde zuigkracht. En beide beschikken over een dweil functie en Breakpoint-technologie.

BREAKPOINT™-technologie - De schoonmaaktijd van deze robotstofzuigers kan verdubbeld worden door deze technologie. Een dubbele autonomie dus. De robotstofzuigers gaat een x aantal minuten mee, maar kan voor het dubbele worden in geprogrammeerd. Als de robotstofzuiger leeg is zal die eerst uit zichzelf op gaan laden om vervolgens de schoonmaak route te hervatten.

Ook is er een verschil in de applicatie. De x850 is hierin iets geavanceerder en heb je de mogelijkheid om meerdere plattegronden op te slaan (boven & beneden) en als extra functie de zogenoemde Y-Sweeping. Met deze functie kan de robot heen en weer bewegingen maken tijdens het dweilen.

Wil je meer weten over onze Connect modellen met hun functionaliteiten en kenmerken? Klik dan hier!

Specificaties Aqua Connect x850

Specificaties Aqua Connect x650