Kenmerken

Deze robotstofzuigers maken gebruik van verschillende sensoren en navigatie technologieën om zich door een ruimte te bewegen en stof en vuil op te zuigen. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van onze Connect robotstofzuigers.

Navigatie: De Eziclean Connect robotstofzuigers maken gebruik van verschillende navigatie technologieën om zich door een ruimte te navigeren. De robotstofzuiger kan zo de contouren van de ruimte in kaart brengen en efficiënt stof en vuil opzuigen. Ook hebben ze vele sensoren zoals infrarood- en ultrasone sensoren, evenals val- en botsingssensoren.

Zuigkracht: De robotstofzuigers hebben een sterke zuigkracht, waardoor ze gemakkelijk stof, vuil, haar en zelfs dierenharen kunnen opzuigen. Bovendien hebben sommige modellen van de Connect-lijn een modus voor extra krachtige zuigkracht, wat handig kan zijn voor ruimtes met meer vuil of stof.

Filteren: De robotstofzuigers van Eziclean Connect zijn uitgerust met HEPA13 filters die fijne stofdeeltjes en allergenen opvangen, waardoor de lucht in je huis schoner wordt. Dit is vooral handig voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Planning: Met de Eziclean Connect app kan je de robotstofzuiger van tevoren plannen om schoon te maken op bepaalde tijden of op bepaalde dagen. Dit kan handig zijn als je niet thuis bent of als je wilt dat de robotstofzuiger automatisch schoonmaakt terwijl je slaapt.

Bediening via app: De robotstofzuigers kunnen worden bediend met een mobiele app, waardoor je de robotstofzuiger kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Met de app kan je de robotstofzuiger starten, pauzeren, stoppen, de zuigkracht aanpassen(x1200) en de stofzuiger terugsturen naar het laadstation.

Spraakbesturing: Als je robotstofzuiger is verbonden met Amazon Alexa of Google Home, kan je deze bedienen met spraakopdrachten. Dit kan handig zijn als je je handen vol hebt of als je de robotstofzuiger op afstand wilt bedienen.

Zoals je ziet zijn deze robotstofzuigers uitgerust met vele handige functionaliteiten en kenmerken. Ben je benieuwd naar de exacte verschillen van de robotstofzuigers? Klik dan op de links hieronder!

x550 - x650

x550 - x850

x650 - x850

x850 - x1200

Of heb je al een weloverwogen keuze kunnen maken en ben je benieuwd hoe de robot bij je thuis geleverd wordt? Klik dan hier!