Installatie App Stappenplan

1. Open de blauwe Eziclean app en zorg dat de router ingesteld staat op 2.4Ghz.

2. Druk rechtsboven in op het “+”.

3. Kies links in de tab de robot.

4. Haal 10 seconden de stekker eruit van het oplaadstation en de aan/uit knop op de robot aan de zijkant.

5. Als de 10 seconden voorbij zijn doe je de stekker erin en de robot weer aan.

6. Druk 5 seconden op de reset knop (AAN/UIT knop).

7. Druk weer 5 seconden op de reset knop tot het indicator lampje doet wat die aangeeft op de app.

8. ( Of deze stap komt nu of aan het begin van het proces) Voer je wifi gegevens in van je router.

Druk op verbind nu, deze verbind je door naar de wifi instellingen in je telefoon. Druk op de SSL-Eziclean of Smartlife link.

9. Ga terug naar de app, bevestig de hotspot. Nu gaat de robot zoeken naar de juiste verbinding en dan zal de robot verbonden zijn.

Bijlagen